ČAČIĆ OBJAVIO POPIS PUN IZNENAĐENJA: Na listi se našlo čak šest Dinamovaca!

Facebook

Bilo kako bilo, popis će se do kraja mjeseca morati kratiti, a tko će otpasti zna samo Čačić ili možda netko treći, no, stvara se sumnja kako među otpisanima neće biti Dinamovaca.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Ante Čačić objavio je širi popis od 27 igrača koji bi trebali braniti boje Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Na natjecanju koje će se održati od 10 lipnja pa do 10. srpnja sudjelovat će 23. igrača pa će Čačić morati kratiti popis za četvero kandidata. Kao što je bilo i za očekivati, popis je bio pravo iznenađenje. Na njemu se, eto, nije našao pobunjenik Lovren, kao ni Eduardo koji se spominjao u kontekstu povratka, ali je on sam rekao kako su za njega ta vrata zatvorena, no, zato se na listi našlo čak šest Dinamovaca.

Nije sporno kako su to kvalitetni igrači, no, treba se zapitati zaslužuje li recimo, Dominik Livaković (Dinamov igrač na posudbi u Zagrebu) koji je primio 60-ak golova na vratima Zagreba, zaista poziv u A selekciju reprezentacije. Osim njega tu su i Ante Ćorić, Marko Rog, Domagoj Antolić, Gordon Schildenfeld i Marko Pjaca. Iznenađenje je još i pozivanje mladog reprezentativca Duje Ćalete Cara, a nekima će možda i pozivanje Duje Čopa biti svojevrsna zanimljivost, s obzirom na to da je tek nedavno proigrao.

Bilo kako bilo, popis će se do kraja mjeseca morati kratiti, a tko će otpasti zna samo Čačić ili možda netko treći, no, stvara se sumnja kako među otpisanima neće biti Dinamovaca.

Popis od 27 igrača

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovro Kalinić (Rijeka), Ivan Vargić (Rijeka), Dominik Livaković (Zagreb).

Obrana: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Napoli), Duje Ćaleta Car (Red Bull Salzburg).

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter) Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Domagoj Antolić (Dinamo Zagreb), Alen Halilović (Sporting Gijon).

Napad: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Andrej Kramarić (Leicester/Hoffenheim), Duje Čop (Malaga).

Komentari