ČAČIĆ IMA HRABROSTI: Provest će ludu ideju koju nitko nije već sedam godina!

Facebook

Čačić je ovime pokazao i nevjerojatnu samouvjerenost jer utakmica s Češkom bit će izuzetno teška i možda bi neki rekli kako nije pametno to što misli napraviti.

Kada je izbornik hrvatske nogometne vrste najavio da će, ako pobjede Češku u 2. kolu Europskog prvenstva u Francuskoj, odvesti dečke da se svi zajedno napiju, većina je pomislila kako se Čačić vjerojatno šalio. No, čini se kako je itekako ozbiljno mislio. Naime, Čačića i team menadžericu, Ivu Olivari, snimile su kamere u obilasku Deauvillea, a navodno to nije bila šetnja, već potraga za idealnim restoranom za organiziranje proslave, prenosi SN.

Malo tko se zapravo nadao da će Čačić, koji do sada nije odavao dojam kakvog veseljaka ili opuštenog čovjeka, štoviše, uvijek je bio ozbiljan, mrkog pogleda i štura riječnija, prirediti ovakvo iznenađenje. Zapravo još od 2009. godine i Bilićeve pijanke s igračima u Rovinju, kada Sharbini jedva mogao stajati na nogama, nismo vidjeli da trener vodi igrače na “tulum”. No, Bilić je svoje odabranike tada vodio na “večeru” u trenutku kada je reprezentacija već ispala iz kvalifikacija za Svjetsko u JAR-u, a Čačić svoje vodi u jeku prvenstva.

Čačić je ovime pokazao i nevjerojatnu samouvjerenost jer utakmica s Češkom bit će izuzetno teška i možda bi neki rekli kako nije pametno unaprijed slaviti. No, nakon silnih tragedija koje su pogodile momčad posljednjih dana vjerujemo kako će dečkima dobro doći malo opuštanja.

>>> ČAČIĆEVA ‘NEMORALNA’ PONUDA VATRENIMA: Ako se pobijedi Češka, cijela ekipa će se…


Komentari