Budućnost hrvatske reprezentacije i Juventusa uskoro ponovno na terenu

Nakon što je zbog ozljede koljena morao pauzirati više od pola godine, konačno su stigle i dobre vijesti za Marka Pjacu. 

Bivši igrač Dinama oporavlja se brže od očekivanog nakon artroskopije, vijest je koju je potvrdio trener Stare dame Massimiliano Allegri uoči sutrašnjeg gostovanja Juventusa u Udinama. Dobra je to vijest za Pjacu, ali i za sve ljubitelje hrvatskog nogometa koji jedva čekaju vidjeti Pjacu ponovno na djelu. Dakako, u mislima nam je predstojeće SP u Rusiji, za koje vjerujemo da će naši reprezentativci izboriti nastup.

Kako je izjavio Allegri, Pjaca će u sljedećim tjednima početi igrati za mladu momčad Juventusa kako bi se što prije vratio u formu. Pjaca je prije 2 tjedna bio podvrgnut zahvatu čišćenja koljena, koji je očito bio uspješan. Podsjetimo, Marko se ozlijedio na prijateljskoj utakmici između Estonije i Hrvatske, 28. ožujka ove godine, te su liječnici tada prognozirali da će oporavak trajati 8 mjeseci, te očito nisu pogriješili.

Iako Allegri nije prijavio Pjacu za grupnu fazu Lige prvaka, ako se naš igrač oporavi, sigurno će konkurirati za nastavak natjecanja i nokaut fazu na proljeće.


Komentari