BUDUĆE ZVIJEZDE HRVATSKOG NOGOMETA: Ova dvojica će sljedeće sezone prodrmati Apenine!

footballfacts.net

Došli su tiho i iz sjene, a sada su vruća roba.

Talijanski mediji uvelike su se raspisali o novome potencijalnom kandidatu za preuzimanje klupe Lazija. Riječ je naime o bivšemu hrvatskom reprezentativcu Ivanu Juriću koji ove sezone žari i pali kroz Serie B. Njega na mjesto menadžera silno želi postaviti sportski direktor Lazija i bivši njihov igrač, Igli Tare.

Njemu se itekako dopada Jurićev rad u Crotoneu pa bi lako moguće Jurić mogao naslijediti Stefana Piolija. Jurić se s Crotoneom pokazao kao izvrstan taktičar i menadžer koji je iz prosječne momčadi izvukao maksimum.

Njegov Crotone je trenutno drugi u Serie B i zaostaje tek jedan bod za Cagliarijem. Prema pisanju talijanskih medija stvar oko Jurića je već gotova, ali još postoji problem s Crotoneom jer Jurića ugovor za njih veže do 2017. godine, pa bi ovi mogli zahtjevati njegov ostanak ako se Crotone plasira u Serie A.

No, osim Jurića Crotone drži i još jednu veliku zvijezdu. Riječ je o bivšem igraču Lokomotive, Anti Budumiru. Budimir je trenutno prva napadačka zvijezda Serie B, a ove sezone zabio je 14 golova i upisao četiri asistencije. Podsjetimo, riječ je o igraču kojeg su prozvali novim Mandžukićem, a prošle sezone trebao ga je dovesti i Dinamo, no, na koncu su procijenili kako im vjerojatno nije potreban pa je Budimir iz Lokomotive krenuo kruh tražiti u inozemstvu.

 

Talijanski mediji pišu kako bi Budimir trebao pojačati Lazio kada ga preuzme Jurić, tako da bi ovaj tandem sljedeće sezone mogao opasno prašiti kroz Serie A.


Komentari