BROZOVIĆA TJERAJU IZ INTERA: Pod hitno ga moraju prodati, a u redu stoje već tri velikana

Foto: Screenshot/HNS

Veznjak Intera i hrvatski reprezentativac morat će uskoro napustiti klub.

Još se tamo od zimskog prijelaznog roka, kada je Marcelo Brozović počeo plijeniti pažnju dobrim igrama u Interu, govori o njegovom prelasku u jači klub. Tražila ga je Barcelona, Arsenal, Liverpool, ali trener Roberto Mancini bio je, kao i obično, neodlučan. Malo je tjerao Brozovića, malo je gradio igru oko njega, a Brozović je to sve sa strpljenjem gledao i pružao sve bolje partije.

No, kako je Inter po povećalom Financijskog fair-playa, pod hitno se mora prodati jedan igrač i to za basnoslovnu cifru. I pogodite tko je opet na udaru – Brozović. No, klima za odlazak nikad nije bila povoljnija. Marcelo se već profilirao kao versatilni veznjak koji može adekvatno pokrivati desno krilo, centralnog i defenzivnog veznog, također standardni je u reprezentaciji, a za njim je i sjajna sezona u turbulentnom Interu.

Kako zbog FFP-a, tako i zbog velike želje za dovođenem Joaa Marija, Inter će se morati “riješiti” Brozovića, a prema pisanjima talijanskih medija za njega će tražiti odštetu od 25 milijuna eura. U redu već stoje Arsenal, Liverpool i Atletico Madrid, ali Brozović bi čak mogao gravitirati prema Atleticu s obzirom na to da je tamo nedavno završio i Šime Vrsaljko, no tu je i Lovren u Liverpoolu, a opet u nekoliko navrata pokazivao je interes za igrom u Arsenalu.

Opcija u kojoj bi Brozo ostao u Interu je možebitno samo ona da Nerazzurri prodaju Icardija, ali u tom slučaju morali bi tražiti napadača kojeg vide u Alexu Teixeri. Bilo kako bilo, čini se kako će još jedan Vatreni uskoro promjeniti klub.


Komentari