BROZOVIĆ SKINUO REKORD! Nećete vjerovati koliko je kilometara pretrčao u jednoj utakmici (VIDEO)

facebook

Ovaj rekord je ujedno i dokaz zašto je Brozović trenutno vruća roba na tržištu, a za njega se otimaju mnogi europski klubovi.

Ako još netko ima dileme bi li Brozović trebao igrati u prvoj momčadi reprezentacije, nakon ovoga ih neće imati. Već nas neko vrijeme veznjak oduševljava odličnim nastupima za Inter, kao i spektakularnim golovima, Brozo je sada skinuo i jedan nogometni rekord. Naime, španjolski mediji otkrili su podatak kako je Brozović skinuo rekord pretrčane distance u jednoj utakmici.

Do sada je taj rekord, držao veznjak Olympiacosa, Luka Milivojević, koji je u 120 minuta istrčao 16,8 kilometara, a Marcelo Brozović ga je skinuo sa 17,81 km! To mu je uspjelo u uzvratnoj utakmici talijanskog kupa protiv Juventusa. Baš je na toj utakmici Brozović zabio i dva pogotka, ali utakmica se na koncu otegnula u produžetke (zbog kojih je i srušio rekord), a potom se doguralo i do penala na kojima je slavio Juventus.

 


Ovaj rekord je ujedno i dokaz zašto je Brozović trenutno vruća roba na tržištu, a za njega se otimaju mnogi europski klubovi, između ostalog su se spominjali Arsenal i Barcelona. No, najvažnije je da Brozovića na raspolaganju ima izbornik Čačić koji bi mu, ako ništa barem zbog rekorda, mogao davati malo veću minutažu.

https://www.youtube.com/watch?v=2-jSHotrFVw

Komentari