Brozović NAPUŠTA Inter u siječnju?

facebook

Mancini je ove sezone doveo previše veznih igrača pa je mjesto u momčadi izgubio Brozović.

Marcelo trenutno grije klupu u Interu i odlučio je porazgovarati s menadžerom, vlasnikom i svojim agentom o odlasku u zimskom prijelaznom roku, prenosi goal.hr. Brozović se našao u krizi nakon što je ove sezone izgubio mjesto u prvom momčadi. Dolaskom Mancinija stvorila se nova ekipa koja lovi prvo mjesto Serie A, a on pak nije namijenio ozbiljniju ulogu za veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije, koji je prošlu sezonu bio standardni igrač.

Kako bi stvari bile gore po Brozovića, novi-stari menadžer doveo je i jaku konkurenciju u vezni red. Pristigli su Kondogbia, Felipe Melo, a računati možemo Guarina i Medela koji su i ranije bili u rotaciji. Dodamo li i Perišića koji igra krilo ispada kako je Brozoviću suđeno da ostane na klupi.

Ovoga ljeta Inter je već odbijao ponude za Brozovića, no zimski rok bi mogao imati drugačiji ishod. Mali problem nastaje već u startu jer ga Mancini nema namjeru, za sada, prodati i vidi ga kao prvu rezervu u slučaju da se netko od važnijih ozlijedi. Brozoviću je trenutna cijena prema Transfermarktu 8 milijuna eura, zatraži li prisilan odlazak, transfer bi mogao doseći 12 do 13 milijuna eura.


 

Komentari

loading...