Bomba iz Italije: Roma nudi 12 milijuna eura za Dinamovog mladića

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Prema pisanju talijanskih medija, sportski direktor Rome već je ponudio Dinamu 12 milijuna eura za mladog veznjaka Antu Ćorića. 

Ante Ćorić mogao bi već u ovom zimskom prijelaznom roku prijeći u talijansku momčad i tako napuniti Dinamovu blagajnu, koja je posljednju godinu zabilježila minus, prije svega zbog neplasmana kluba u europska natjecanja, kao i velikih davanja za plaće igračima.

Dinamo mora nekkoga prodati, sad ostaje pitanje hoće li to biti Ćorić, Benković, Henriquez, ili netko treći. Ili možda čak i sva trojica. No, kako talijanski mediji pišu, Dinamo je navodno odbio prvotnu ponudu Rome od 12 milijuna eura za Ćorića i traži 15 milijuna.

Ako je istina riječ je o dobroj zaradi jer se od Ćorića očekivao puno veći iskorak u ovoj sezoni, te i Dinamu istječe vrijeme da “utopi za dobru lovu” mladog, 20-godišnjeg veznjaka koji i sam voli bez puno okolišanja kritizirati vodstvo kluba.

Povijest nas je naučila da je puno mladih igrača obećavalo, a na kraju nisu uspjeli ostvariti karijere koje su im predviđali, tako da je za očekivati da Dinamo pristane i proda Ćorića već ove zime jer mu je riskantno čekati kako ne bi pala vrijednost mladom veznjaku.


Komentari