BOLEST POKOSILA REPREZENTACIJU: Čačić na Mađare bez jedne špice i jednog veznog

Facebook

Duo iz Firence morao se pozdraviti sa suigračima i krenuti put Zagreba zbog bolesti.

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu igra prijateljski ogled s Mađarima koji je na rasporedu u 18 sati, a igrat će se u Groupama Areni. Nakon utakmice s Izraelcima u srijedu u kojoj su Vatreni slavili s 2:0, čeka ih malo zahtjevniji protivnik, Mađarska, a nažalost uoči te utakmice Čačić je ostao bez još dvojice igrača.

Reprezentacija je u ovu seriju prijateljskih utakmica ionako krenula bez nekolicine standardnih igrača, a u svega dva dana ostali su bez još trojice, Srna se ozlijedio u utakmici s Izraelom, a sada su za subotnju utakmicu otpali i Badelj i Nikola Kalinić. Duo iz Firence morao se pozdraviti sa suigračima i krenuti put Zagreba zbog bolesti. Kako je izvijestio HNS obojica imaju visoku temperaturu i prehladu.

Ovo znači gotovo sigurno jednu stvar, Čačić neće moći eksperimentirati s dvije špice pa će tako vjerojatno na toj utakmici morati korisiti 4-2-3-1 sustav umjesto 3-5-2 i 4-4-2 koji su možda bili u planu. Također, brojno stanje na klupi mu je drastično palo, pa će neki igrači možda neplanski morati istrčati svih 90 minuta.

 


Komentari