Bizarnost na Maksimiru: 8 kamera i brdo opreme samo da bi jedan čovjek gledao utakmicu juniora

Ovakvo nešto još nije viđeno na Maksimiru. Osam kamera, nova, suvremena oprema, sve to da bi jedan čovjek pogledao utakmicu. 

Nešto vrlo zanimljivo događalo se ovog ponedjeljka na Maksimiru. U poslijepodnevnim satima počeli su dolaziti kombiji, reportažna kola, dvadesetak ljudi sa svuremenom opremom, i svi su pričali mađarski. Razlog zbog čega su došli – prijenos utakmice Dinamovih juniora i katarske U-19 reprezentacije. Zvuči u najmanju ruku čudno da netko radi prijenos utakmice juniora i troši toliko novca na svu tu opremu i potrebe prijenosa. I to po standardima Premiershipa, s 8 kamera!

Na upit novinara Sportskih novosti o čemu se tu radi, Mađari koji su realizirali prijenos su kazali kako prijenos ide samo za jednog čovjeka, za šeika u njegovoj palači u Kataru. U Dinamu su rado izašli u susret i nisu naplatili nikakva TV prava za običnu utakmicu juniora, no kad su upitali bi li mogli preuzeti isječke najboljih trenutaka s utakmice, dobili su odbijenicu od Mađara. Slično je bilo i nedavno u Ljubljani, kada je šeik samo za sebe htio prijenos utakmice protiv Olimpije.

Inače, ova utakmica u Zagrebu završila je 2-2, a u Dinamu i nisu bili baš zadovoljni igrom i rezultatom. Tko zna, možda je mlade Dinamovce fasciniralo 8 kamera i sva ta svita s tehnologijom koja je okružila igralište, pa su pružili lošiju igru.

 


Komentari