Bivši igrač Liverpoola GADNO UVRIJEDIO LOVRENA

Facebook

Doista neumjesni i ružni komentari upućeni Lovrenu u trenutku teške ozlijede.

Dejane, vrijeme je da razmisliš o odlasku. Netrpeljivost navijača i bivših igrača Liverpoola spram Lovrena ne jenjava. Nedavno su ga navijači toliko vrijeđali na društvenim mrežama da je morao gasiti profil. Sada su ga na zub počeli uzimati i bivši igrači kluba.

Uistinu nepotreban i grozan komentar imao je bivši branič Mark Lawrenson koji je za Liverpool igrao od 1981-1988., a sada kao i većina umirovljenih igrača komentira igru i igrače bivšeg kluba. Kako prenosi 90min.com, Lawrenson iznio niz uvredljivih tvrdnji na račun Lovrena.

“Prve dvije, tri utakmice na startu sezone odigrao je dobro i mislilo se bit će dobar ove sezone. Krivo. Njegove reakcije kod oba gola u utakmici protiv Carlislea su užasne“, komentirao je igru Lovrena i nastavio, “On kao da nikada obranu nije igrao, a vrijedi 20 milijuna funti i reprezentativac je”.

Dobro, možda se ovi komentari još mogu opravdati, no ono što je slijedeće izjavio stvarno je nepotrebno. “Tajming ozlijede je savršen, zapravo je blagoslov što je Lovren sada ozlijeđen i za momčad i za igrača. Sada je pravo vrijeme da Sakho zauzme poziciju u prvoj postavi, a možda čak i Gomez uspije impresionirati”, sramotna je izjava Lawrensona.

Komentari