BISERI S UTAKMICE S TURSKOM: Ove dvije izjave Drage Ćosića morate čuti (VIDEO)

PICMONKEY

Ćorluka je dobio laktom u glavu i otvorila mu se rana s kojom je odigrao utakmicu do kraja. No, malo tko je cijeloj toj halabuci i vjerojatno psovkama čuo što je tada komentirao Drago Ćosić.

Svaki vatreni navijač hrvatske nogometne reprezentacije, a i bilo koje druge nacionalne nogometne vrste, utakmice prati s posebnim žarom i emocijama. No, jednako je važno, za dobro podizanje atmosfere pred malim ekranima imati i vrsnog i nadasve strastvenog sportskog komentatora. Na svu sreću Hrvatska ga ima u novinaru HRT-a, Dragi Ćosiću. Iako mu mnogi predbacuju da malo previše sebe daje u svaku utakmicu i da katkada komentira presubjektivno, odnosno, da je svaki prekršaj nad Hrvatima za žuti, a svaki prekršaj na protivniku nije zapravo ni prekršaj i slično, Ćosić je ipak velemajstor u podizanju atmosfere.

Svaku iole opasnu akciju Hrvatske, Ćosić prati u takvom zanosu da navijači obično strepe hoće li mu pozliti, a iznimka nije bila ni utakmica s Turskom na otvaranju Europskog prvenstva u Francuskoj. Hrvatska je slomila Tursku, a zvijezda utakmice, iako je Modrić zabio ‘eurogol’, bio je Vedran Ćorluka. Kako već vjerojatno svi znate, Čarli je dobio laktom u glavu i otvorila mu se rana s kojom je odigrao utakmicu do kraja. No, malo tko je cijeloj toj halabuci i vjerojatno psovkama čuo što je tada komentirao Drago Ćosić. U slučaju da vam je promaklo osvježite misli…

Voljeli vi Ćosića ili ne, morate priznati kako bi bez njegovih “bisera” nogomet nekada bio znatno dosadniji.

Komentari