BILIĆ UPLOVIO U OPASNE VODE: U klub želi dovesti najnepoželjnijeg napadača današnjice (FOTO)

Facebook

Ovim potezom mogao bi ugroziti financijsko stanje u klubu, a na kraju bi uspjeh ovog transfera ovisio samo o igraču.

Slaven Bilić sve više se nameće kao jedan od najboljih menadžera u Premiershipu, a to znači da je već u samom vrhu najkvalitetnijih trenera u Europi. Od, za Premier ligu, slabašnog West Hama napravio je ekstremno opasnu momčad koja pretendira na plasman u Ligu prvaka, a ove sezone pokupio je sve “skalpove” velikim klubovima. Osim što iznenađuje na terenu Bilić iznenađuje i svojim odnosom i pristupom igračima, kao i gospodskim ponašanjem prema drugim menadžerima i medijima, što je za Englesku pravi fenomen.

No, prema pisanju engleskih medija, Bilić je spreman zaploviti u jako opasne vode i time ugroziti svoju momčad te financijsko stanje u klubu. Naime, Nane navodno želi u svojim napadačkim redovima akvizirati najnepoželjnijeg napadača današnjice, Maria Balotellija.

Facebook
Facebook

Nije sporno kako je Balotelli kvalitetan napadač i kako itekako zna biti “ubojica”, ali njegovo ponašanje je jednostavno preriskantno, pogotovo zato jer nakon svih nepodopština koje je napravio u karijeri i dalje vrijedi 15-ak milijuna eura. Naravno, toliko ne vrijedi zbog svoje igre na terenu jer je ona najblaže rečeno očajna već zbog svih silnih milijuna koji su u njega uloženi. Svaki klub koji ga kupi želi vratiti barem polovinu onoga što je u njega uloženo.

Klopp je kazao kako na njega više ne računa, a njegova posudba iz Liverpoola u Milan pokazala se velikim promašajem jer je za svojeg boravka u redovima Rossonera uspio zaraditi samo jednu kaznu zbog divlje vožnje automobila. No, čini se kako će mu Slaven Bilić nakon svega što je prošao zahvaljujući svom neodgovornom ponašanju, pružiti priliku.

Veliki problem nastaje jer kako pišu engleski mediji, Bilić želi kupiti Balotellija za kojih 15-ak milijuna eura, a to bi možda bio prevelik rizik za klub kojem bi ovaj transfer oduzeo velik komad budžeta. Za Bilića bi možda bio i veći problem jer bi mu Balotelli mogao narušiti pozitivnu atmosferu u klubu, a još i gore mogao bi ostaviti jako slab dojam na terenu s obzirom da još od rujna izvan pogona zbog ozljeda i teško je da bi se brzo uklopio u momčad.

S druge strane, možda bi Mariju odgovarao Bilićev obiteljski odnos s igračima pa bi ga na neku čudnu foru i uspio primiriti , no, to ćemo tek vidjeti kada Balo postane Čekičar.

>>> BILIĆ POKAZAO ZAŠTO JE VELIK TRENER: Izjavom oduševio nogometni svijet

Komentari