Bilić u očaju nakon otkaza zvao igrače, evo što su mu rekli

screenshot: Mirror

Nakon što je dobio otkaz u West Hamu, Slaven Bilić nazvao je najveće zvijezde momčadi kako bi ih upitao gdje je pogriješio, piše engleski Mirror. 

Engleski medij piše kako je Bilić u začuđujućem potezu zvao najbolje igrače momčadi, a da je njihov odgovor bio da nije bio dovoljno čvrst prema momčadi. Novinar Mirrora piše kako se Bilić nije znao postaviti niti na česta kašnjenja igrača na treninge, odnosno nije ih sankcionirao što je dovelo do prevelikog opuštanja igrača.

“Kad bi igrači kasnili na trening, Bilić nije pravio veliku stvar od toga, a ponekad bi im pomagao i da izbjegnu kaznu od strane kluba”, piše Mirror te dalje navodi kako su mu najbolji igrači nakon otkaza na telefon kazali i kako posljednjih tjedana kvaliteta i intenzitet treninga nisu bili na razini što je rezultiralo porazima i ulasku u zonu ispadanja na ljestvici premiershipa.

Bivši trener West Hama, Sam Allardyce, je kazao kako i igrači moraju preuzeti dio odgovornosti za loše rezultate.

“Bilić nije ispunio očekivanja ove sezone. Platio je cijenu zbog toga, ali igrači su ga iznevjerili”, kazao je Allardyce.

I dok se engleski mediji bave naklapanjima tko je kriv za loše rezultate, Bilić je kazao kako se nakon otkaza želi odmoriti s obitelji.

“Ne želim odmah uskočiti u nešto drugo. Prošle godine, čak i sada sam imao pozive klubova iz drugih zemalja, ali želim se malo odmoriti. Ne vidim da mogu išta raditi prije siječnja, ali ću tada vidjeti što će se događati. Nema žurbe”, poručio je Bilić.

 

 


Komentari