BILIĆ SPREMA TEREN ZA ‘UBOJICU’: Jelavić i Carroll su ‘out’, a stiže nekadašnja zvijezda HNL-a (FOTO)

Facebook

Bilić je ponudio oko osam milijuna eura, a na njima je hoće li pustiti igrača u klub koji im je ove sezone izravni konkurent za Europsku ligu ili čak Ligu prvaka.

Već pogađate, riječ je o trenutno vrućoj robi na nogometnom tržištu, bivšem Dinamovcu i igraču Rijeke, a sada Lisici, Andreju Kramariću. Pisali smo kako je Kramarićev kraj u Leicesteru nazire, a čini se kako bi on mogao uskoro i nastupiti. Nagađalo se kako će u Italiju, Francusku, ali do sada je samo Torino bio konkretan s posudbom. No, nekako su svi zaboravili da se u Premiershipu nalazi jedna osoba koja može spasiti karijeru mladog napadača, a naravno riječ je o Slavenu Biliću.

Njemu se baš poklopilo i ostao je bez Carrolla koji je ozljeđen, a Nikica Jelavić najavio je kako napušta klub i seli kod Scolarija u Kinu,a treći napadač Diafra Sakho već neko vrijeme izbiva zbog ozljede. Prostor je otvoren i traži se novi “paker”, a jedan takav igra u Leicesteru i već je nebrojno puno puta dokazao kako zna biti pravi “ubojica” pred golom. Ranieri je obznanio kako više ne računa na Kramarića i kako neće stajati na putu njegovom odlasku iz kluba, no, iz Leicestera su poslali jasnu poruku kako ga neće pustiti bez da barem vrate uloženo, što znači devet milijuna eura.

Kako prenosi britanski Express, Bilić je ponudio oko osam milijuna eura, a na Leicesteru je hoće li prihvatiti milijun eura manju ponudu i pustiti ga u klub koji im je ove sezone izravna konkurenijca za plasman u Euro ligu ili čak Ligu prvaka jer oba trenera pucaju visoko.

Jedno je sigurno, Bilić bi imao recept kako probuditi Kramarića, s Payetom i Ennerom u formi i Lanzinijem kao dobrim playmakerom, Andrej bi mogao po tko zna koji put ponovno proći kroz renesansu.

>>> RANIERI UBIO U POJAM KRAMARIĆA: Nakon ove izjave Andrej više nema što tražiti u Leicesteru!

>>> PAYET I VALENCIA VRATILI BILIĆA U ŽIVOT: Slobodnjacima i volejem digli West Ham na peto mjesto (VIDEO)


Komentari