Bilić pojačava NAPAD, stiže nekadašnja ZVIJEZDA MILANA

Facebook

Trenutno prema Transfermarktu vrijedi 11 milijuna, a vjerojatno ga se može dobiti za 15 – 20 milijuna eura.

Nekadašnja zvijezda Milana Alexandre Pato našao se na meti Slavena Bilića koji u njemu vidi idealno pojačanje za svoju ekipu. Brazilac je još 2007. stigao u Milan i postao instant zvijezda. U svojoj Milanskoj epizodi zabio je u 150 utakmica 63 gola i upisao 18 asistencija. Talentom je oduševljavao cijelu Europu, sve dok se nije počeo ozljeđivati pa je s terena izbivao više vremena nego što je na njemu provodio. Milan ga se odlučio riješiti, a Pato je potražio novu sreću i priliku u rodnome Brazilu.

Milan ga je podao u Corinthians za 15 milijuna eura, a ovi ga kasnije posudili u Sao Paulo gdje igra trenutno. Zabijao je Pato za oba kluba, za Corinthians je zabio 12 golova, a za Sao Paulo 23 gola i 12 asistencija. Ovoga ljeta ponovno se probudio interes Patom pa su ga tako potraživali Tottenham i Manchester United, ali transfer se nije realizirao.

Prema pisanju Daily Maila, nova destinacija 26-godišnjeg Pata mogao bi biti Upton Park na kojemu vlada naš Slaven Bilić. Menadžer West Hama vjerojatno želi dodatno osnažiti napad Čekičara i ustaliti se u vrhu Premiershipa, a Pato koji se ponovno budi mogao bi mu biti dobro pojačanje. Trenutno prema Transfermarktu vrijedi 11 milijuna eura, a Bilić bi ga mogao dovesti za otprilike 15 – 20 milijuna eura s obzirom na povijest bolesti i godine.

>>>Evo zašto je BILIĆ toliko omiljen kod IGRAČA (VIDEO)

>>>Novi skalp: BILIĆ ‘ogulio’ i MOURINHA (VIDEO)

>>>SLAVEN BILIĆ kao Mourinhov NASLJEDNIK?


Komentari