BILIĆ OSTAJE BEZ KLJUČNOG ČOVJEKA: Payet na meti španjolskog velikana

I TO MU JE HVALA ZA SVE: Vlasnik West Hama postavio Biliću nevjerojatne ciljeve za novu sezonu
Screenshot

Payet prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura, a procjenjuje se kako bi za njegove usluge zainteresirani trebali izdvojiti oko 30 milijuna eura.

Iako nije ostvario zadane ciljeve, Slaven Bilić je svakako napravio majstorski posao u West Hamu. Klub već sada planira napasti sam vrh Premiershipa sljedeće sezone, vodeći se sjajnim ovosezonskim uspjehom Leicestera, ali to će biti itekako teško s obzirom na to da im je ključni igrač, Dimitri Payet, već praktički jednom nogom izvan kluba.

Prema pisanju francuskih medija, Payet je na meti, ni manje ni više, nego Real Madrida, kluba kojemu je gotovo nemoguće reći ne. OK, to je navodno zimus napravio mladi Ante Ćorić, ali igrač u naponu snage i najboljim godinama, kao Payet, teško će reći ne Galacticosima.

Bilićevo otrkiće navodno će poslužiti Zidaneu kao zamjena za Jamesa Rodrigueza koji se kod njega baš i nije naigrao, a nezadovoljstvo iz dana u dan raste. No, puno će se prašine podignuti oko cijene ubojitog Francuza. Payet prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura, a procjenjuje se kako bi za njegove usluge zainteresirani trebali izdvojiti oko 30 milijuna eura.

To je za Real i više nego prihvatljiva cijena, no, pravo je pitanje je li to prihvatljiva cijena i za West Ham s obzirom na to da im je to ključni igrač koji je ove sezone sa 12 golova i 15 asistencija predvodio klub. Ipak ostaje nada kako će Bilićev odličan odnos s Payetom možda ipak presuditi pa Francuz ostane još barem jednu sezonu.


Komentari