BILIĆ OPET ODUŠEVLJAVA: Svojom posljednjom konferencijom nasmijao svijet (VIDEO)

I TO MU JE HVALA ZA SVE: Vlasnik West Hama postavio Biliću nevjerojatne ciljeve za novu sezonu
Screenshot

Još jednom je oduševio minijaturnim, ali duhovitim razgovorom.

Naš trenutno najuspješniji trener, Slaven Bilić, živi najljepše trenutke svoje menadžerske karijere marširajući sa svojim West Hamom ka mjestu koje vodi u Ligu prvaka. Osim što je osvojio srca, inače zahtjevnih navijača Čekičara, Bilić je osvojio svojim neuobičajenim ponašanjem i čitavi Otok. Nane se Premiershipu ove sezone predstavio skalpiranjem svih najjačih klubova u ligi, ali je oduševio i jednim potpuno drugačijim pristupom vođenju kluba.

Otočani nisu baš navikli gledati menadžere kako s igračima dijele sve sretne i tužne trenutke, kako ih grle i ljube prije i poslije utakmica, kako s njima vode jedan praktički obiteljski život. S druge strane nisu navikli gledati menadžera koji s drugim kolegama ne vodi verbalne ratove i misaone igre, već na tiskovnim konferencijama daje jednostavne, ali opet smislene izjave. Nisu navikli da im menadžeri na konferenciju donesu i pokoje iznenađenje, a Bilić je to napravio nakon posljednje utakmice dovevši sa sobom navijača kako bi mu ispunio rođendansku želju.

Bilić je sada još jednom oduševio novinare pa i cijeli Otok jednim minijaturnim, ali duhovitim razgovorom. Naime, na posljednjoj tiskovnoj konferenciji uoči večerašnjeg ogleda s gradskim rivalom Tottenhamom, Bilić se upustio u vrlo neobičan razgovor s novinarom upitavši ga nosi li on to različite čarape.

“Dobro sam, možda sam malo prehlađen”, krenuo je Bilić odgovarati na pitanje novinara, pa onda nastavio, “Imate li vi to različite čarape”, pitao ga je Bilić. “Zašto, sviđa vam se to?”, odgovara novinar, “Pa i nisam baš neki fan”, poručio mu je Slaven. Novinar mu je potom poručio kako će i sljedeći puta doći u istim čarapama. Minijaturna konverzacija oduševila je sve prisutne koju se dobro nasmijali, a i sam “prozvani” novinar shvatio je ovo kao šalu.

https://www.youtube.com/watch?v=nRsZAfDc6oY


Komentari