BILIĆ OD SLJEDEĆE SEZONE U LOVU NA VRH: Poslali ponudu za vrhunskog napadača iz Francuske

I TO MU JE HVALA ZA SVE: Vlasnik West Hama postavio Biliću nevjerojatne ciljeve za novu sezonu
Screenshot

“Namjera nam je složiti vrhunsku ekipu. Ali moramo graditi postepeno. Ne možemo biti u rangu Manchester Uniteda preko noći”, kazao je suvlasnik West Hama, Davit Sullivan.

Slaven Bilić će u ljetnom prijelaznom roku imati basnoslovnu svotu za trošenje na pojačanja u iznosu od 65 milijuna eura. Kako je najavio suvlasnik West Hama, David Sullivan, veliki dio tog iznosa otići će na pojačanja na napadačka pojačanja.

Već sada se mnogi kvalitetni napadači, poput Christiana Bentekea iz Liverpoola, Alexandrea Lacazettea iz Lyona i Michyja Batshuayija iz Marseillea, dovode u kontekst s West Hamom.

“Nadamo se da ćemo dovesti jednog ili dva top igrač. Poslali smo ponudu od 30 milijuna eura za top napadača u Francuskoj. Za jednog u Engleskom ćemo ovog tjedna ponuditi između 25 i 30 milijuna eura”, dodaje Sullivan pa i napominje, “Namjera nam je složiti vrhunsku ekipu. Ali moramo graditi postepeno. Ne možemo biti u rangu Manchester Uniteda preko noći. Od Olimpijskog stadiona imat ćemo prihod od 15 milijuna eura godišnje, a ne 100 kako neki tvrde”, kazao je Sullivan, prenosi Goal.


Komentari