BILIĆ IZAZVAO TEKTONSKE POREMEĆAJE: U klub dovodi ponajboljeg napadača svijeta! (VIDEO)

Facebook

Ne, ne radi se o Football Manageru ili PES-u, riječ je o stvarnome transferu.

Slaven Bilić šokirao je cijeli nogometni svijet svojim posljednjim podvigom. Naime, Nane je odlučio svoje Čekičare počastiti velikim pojačanjem i još većim imenom. U napadu želi vidjeti, ni manje ni više, nego Zlatana Ibrahimovića. Ne, ne radi se o Football Manageru ili PES-u, riječ je o stvarnome transferu.

Kako se Čekičari uskoro sele na Olimpijski stadion s legendarnog Upton Parka, Bilić je zajedno s čelnicima kluba Sullivanom i Goldom odlučio ojačati momčad ponajboljim napadačem na svijetu. Šveđaninu bosanskih korijena, Ibrahimoviću, na ljeto ističe ugovor s PSG-om, a prema pisanju otočkih medija čelnici kluba pripremili su Ibri godišnji ugovor od sedam i pol milijuna eura ili drugim riječima 150 tisuća eura tjedno.

Ibrahimović je i sam kazao kako ne zna što će se dogoditi na ljeto, a dao je naslutiti kako će mu sljedeća destinacija biti Otok. Za njega su do sada iskazali interes Arsenal, Man Utd i Chelsea, a kako u svim tim momčadima uključujući i West Ham vlada napadački deficit, Ibrahimović će imati velike dileme, trileme ili kvadrileme o nastavku karijere. Ipak, možda bi mu najprikladnije bilo zaigrati kod Bilića i pomoći mu dalje skidati skalpove velikim klubovima, a tko zna, možda će West Ham sljedeće sezone “španati” i u Ligi prvaka pa će njegovi apetiti biti namireni.

https://www.youtube.com/watch?v=Nbsq2Z4EAuE

 

Komentari