Bezobrazni Srna i Modrić…Jedini KULTURAN EDUARDO

Facebook

Gotovo nevjerojatno i bahato ponašanje kapetana reprezentacije i zvijezda Real Madrida.

Sve je pošlo po zlu kada je Bebek dosudio nepostojeći jedanaesterac i to baš Srni. To se dogodilo kod rezultata 1:0 još dok je Shakhtar imao kolike-tolike šanse, a Srna je već na utakmici podivljao. Ta odluka toliko je naživcirala Srnu da je nakon utakmice protutnjao mix-zonom pored nekoliko hrvatskih i stranih novinara, kojima je bahato poručio: “Neka ti Bebek da izjavu“, prenosi N1. Novinari su ostali zgroženi ponašanjem kapetana Shakhtara i reprezentacije. Ružnu sliku je malo ublažio naturalizirani Hrvat Eduardo koji je smireno odgovarao na pitanja.

S druge strane novinari su ostali šokirani kada su Modrić i Kovačić pored njih prošli kao pored kante za smeće.

“Benzema, ali i ostali francuski sportaši imaju poštovanja prema novinarima i navijačima, to je dio naše kulture. Hrvatski igrači očito dolaze iz drugačijeg okružja”, rekao je dopisnik L’Equipea.


Bugarska novinarka, Zamova, nadala se kako će Modrić i Kovačić dati koju izjavu o utakmici s Bugarskom u kvalifikacijama za Euro, ali to se nije dogodilo.

“Ti ljudi očito su neodgojeni. Ovo je sramotno i žalosno”, rekla je Zlatka Zamova.

Dopisnica američkog ESPN-a, Meksikanka Paola Valbuena, bila je najoštrija.

“Modrić je bio drugačiji kada je došao u Real. Imam osjećaj da misli da je superioran, više mi se ne čini skroman. Nikada nije proturječio Mourinhu, Ancelottiju i Benítezu. Ne bi mu palo na pamet, kao s Nikom Kovačem, imati drugačije mišljenje”, izjavila je Valbuena.

Komentari

loading...
-->