BENITEZ: Znam što sve može, Kovačić je KVALITETAN I DINAMIČAN igrač

Facebook

Real je u gostima svladao Bilbao s 2:1, a jedan od najboljih na terenu bio je Kovačić.

U sinoćnoj pobijedi Reala nad Atleticom u petom kolu osim Benzeme s dva pogotka briljirao je i naš Mateo Kovačić. Unatoč izjavama Beniteza s početka sezone kako je došao da bi grijao klupu, Kova se izgleda polako nameće u veznoj liniji. Po prvi puta ove sezone od prve minute zaigrali su Kovačić i Modrić i prema svemu sudeći to bi moglo dobro funkcionirati.

Kovačić je imao u prvom poluvremenu izglednu priliku za pogodak, ali obranio mu je vratar Bilbaa, također se našao u situaciji jedan na jedan, ali nije bio precizan. Osim te dvije šanse Kovačić je odigrao kvalitetnu utamicu i posao odradio savršeno. Igrao je do 89′. Uz njega odličan nastup u pobjedi Reala imao je i Luka Modrić koji je nakon utakmice imao samo riječi hvale za mladog sunardonjaka u redovim svoje momčadi.

“Poznajem ga vrlo dobro i znam da će dati sve od sebe i pokazati koliko zna. Jako je talentiran igrač, a tek mu slijedi razvoj. Pružio je odličan nastup i veoma je sretan zbog toga”, komentriao je Modrić na službenoj stranici kluba.

Svoj nastup kratko je prokomentirao i Kovačić. “Bila je to jako teška utakmica, ali na kraju smo dobili ono po što smo i došli, a to su tri boda. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali ne baš dobro drugo i Atletic nas je dosta namučio pritiskom na obranu. Zahvalio bih se Benitezu koji mi je pružio priliku u prvoj momčadi. Zaista sam uživao igrajući večeras“, kazao je Kovačić.

Nahvalio ga je i menadžer Benitez. “Dobro je igrao. Znam što sve može, gledao sam ga u Italiji. On je kvalitetan i dinamičan igrač“, rekao je Benitez za Matea.

Komentari