BBC SE RASPISAO O MODRIĆEVOJ PSOVKI: ‘Zamislite da morate tražiti oprost od dva milijuna Slovenaca’

screenshot

BBC se ipak nije usudio ponoviti što je Modrić rekao Skomini, ali ističu kako “Modrić neće tako skoro na večeru sa Skominom”.

Hrvatski reprzentativac i igrač Real Madrida, Luka Modrić, bio je glavna tema prošlog tjedna, jednim dijelom zbog svoje fantastične igre kojom je gurnuo Real u finale Lige prvaka, a drugim dijelom zbog psovanja majke slovenskom sucu Damiru Skomini.

Modrić se ubrzo ispričao preko medija i Skomini i Slovencima. “Kao prvo ispričavam se Skomini, a potom i cijeloj Sloveniji koju su uvrijedile moje riječi”, kazao je Modrić nedavno za Sportske. Njegova isprika odjeknula je cijelom Europom pa je tako i BBC posvetio članak Modrićevom pokajanju.

“Zamislite da napravite nešto toliko sramotno da na kraju morate tražiti oprost od dva milijuna ljudi. Takva je sudbina zadesila Luku Modrića“, piše BBC pa nastavlja, “Veznjak Real Madrida postao je iznimno nepopularan u Sloveniji proteklih nekoliko dana, do te mjere da se morao ispričati cijeloj državi”, napisali su.

BBC se ipak nije usudio ponoviti što je Modrić rekao Skomini, ali ističu kako “Modrić neće tako skoro na večeru sa Skominom”.

>>> FARE ŽESTOKO NAPAO LUKU MODRIĆA: ‘Ovakvo ponašanje ne pripada sportu, sramota’

>>> MODRIĆ OPSOVAO MAJKU SLOVENSKOM SUCU! Dio Slovenaca ga razapeo, a dio se složio s njim (VIDEO)


Komentari