BBB poziva: ‘IZAĐITE NA ULICE I UZMITE STVAR U SVOJE RUKE’

Facebook

BBB je odlučio dodatno zaoštriti odnos nakon što su na vidjelo počela plivati sva možebitna nedjela Zdravka Mamića i njegove svite, pa se s bojkota utakmica prešlo na nešto radikalniju opciju, a to je prosvjedovanje. Najavili su kako će od sada prosvjedi biti znantno frekventniji jer je, kako kažu vrijeme da se stane na kraj svima.

Bad Blue Boysi organiziraju do sada najveći prosvjed pod imenom “Stop okupaciji Dinama” kojime žele poslati snažnu poruku svima koji su nečasnim i koristoljubljivim radnjama, malverzacijama ili jednostavno gledanjem kroz prste naudili Dinamu. Prosvjed se održava u petak u 18 sati ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, na Donjim Sveticama. Okupljanje je na Ružmarinki pola sata ranije odakle će se kretati na prosvjed.

>>> KRAJ PAKLENE ERE ZA NAVIJAČE DINAMA! BBB-ovci poručuju: ‘Vraćamo se tamo gdje pripadamo!’

“S obzirom da se protiv čelnika Dinama vodi više istraga za najveću pljačku u povijesti hrvatskog sporta, za svaki idući dan koji oni provedu na svojim funkcijama u Dinamu smatramo odgovornim trenutnu vlast (a i svaku buduću) i nadležno ministarstvo čija je sportska inspekcija imala i još uvijek ima zakonske ovlasti odstraniti taj karcinom iz našeg kluba. Krajnje je vrijeme da ova vlast (kao i svaka buduća) zajedno s uhljebima iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta prestane ovaj narod praviti budalama i dopuštati iživljavanje na Dinamu zbog svojih politikanskih igara u kojima im odgovara da se u beskonačnost piše i govori o kriminalu i pljački čovjeka kojeg nabijaju na nos svom najvećem političkom oponentu.

Iz tog razloga će svaka naša iduća akcija, a bit će ih dok god se ne raspuste sva tijela NK Dinamo od Uprave, Izvršnog i Nadzornog odbora, biti usmjerena na sve one koji su sve ove godine sudjelovali i prešutno odobravali sustavnu pljačku i degradaciju naše Svetinje. Svi su za to jednako krivi, oni koji su pljačkali i oni koji su im to iz bilo kojeg razloga dopuštali”, poručili su u Bad Blue Boysi u svom službenom priopćenju.

BBB je odlučio dodatno zaoštriti odnos nakon što su na vidjelo počela plivati sva možebitna nedjela Zdravka Mamića i njegove svite, pa se s bojkota utakmica prešlo na nešto radikalniju opciju, a to je prosvjedovanje. Najavili su kako će od sada prosvjedi biti znantno frekventniji jer je, kako kažu vrijeme da se stane na kraj svima koji nanose štetu Dinamu i nogometu u Hrvatskoj.

>>> BBB-ovci najavili revoluciju: ‘SVOJU BORBU SELIMO NA ULICE, IMAT ĆETE NAS ZA VRATOM’

Društvene mreže u rekordnom vremenu preplavile su slike slike koje pozivaju na prosvjed, a broj učesnika u prosvjedu raste iz minute u minutu. Šire se fotografije s porukama: “Iz birtije na ulicu, pa mijenjaj stvari”, pa onda “Sloboda Dinamu”, “Izađite na ulice i uzmite stvar u svoje ruke” i slično. Čini se kako su se Boysi odlučili trgnuti iz zimskog sna i napokon riječi pretvoriti u djelo, a hoće li prosvjedi uroditi plodom pokazat će vrijeme.

Nekako je zadovoljavajuće vidjeti kako se onaj stari stih Parnog Valjka, “Strpi se još malo, doć će red na nas”, koji je bio svojevrsna krilatica Boysa u vrijeme velikog bojkota, napokon ostvaruje. Čekali su BBB-ovci dugo na svojih pet minuta i sada ih napokon imaju, a vidjet ćemo hoće li ih iskoristiti.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook


Komentari