BBB-ovci PREKLINJALI HAC-ovku: ‘Za nama je potjera, ubit će nas! Pustite nas, molim vas’

Nel Pavletic/PIXSELL

“Za nama je potjera, ubit će nas! Pustite nas, molim vas”, zavapili su BBB-ovci HAC-ovoj djelatnici koja im nije htjela dignuti rampu dok ne plate cestarinu.

Na povratku s derbija Hajduka i Dinama koji se igrao u srijedu, petorica Dinamovih navijača napadnuta su iz “sačekuše” na naplatnim kućicama na dionici autoceste A1 između Šestanovca i Zagvozda u Zagvozdu. Dinamovi navijači vozili su se u Škodi mostarskih registracija, a na spomenutoj dionici autoceste s ceste ih je pokušao izgurati BMW makarskih registracijskih oznaka udarivši ih bočnim dijelom u njihov bok auta.

BBB-ovci su dodali gas i pokušali pobjeći, no naletili su na barijeru – naplatne kućice HAC-a.

“Za nama je potjera, ubit će nas! Pustite nas, molim vas”, zavapili su BBB-ovci HAC-ovoj djelatnici koja im nije htjela dignuti rampu dok ne plate cestarinu. U međuvremenu, dok su BBB-ovci tražili novac za platiti cestarinu, stigla ih je ekipa iz BMW-a. Između pet i osam maskiranih ljudi s Hajdukovim šalovima izašle je iz vozila i napala petoricu iz Škoda. Tukli su ih šakama i teleskopskim palicama i oštetili im automobil. Cijeli napad snimile su kamere HAC-a, a snimka traje tridesetak sekundi.

Dvojica BBB-ovaca zatražila su liječničku pomoć u domu zdravlja u Šestanovcu, a prošli su srećom s lakšim tjelesnim ozljedama i pušteni su na kućnu njegu. Policija je uhitila samo jednog napadača i to onog koji je vozio BMW-a, a još utvrđuju je li on bio vlasnik vozila ili je ono ipak posuđeno. Iako su napadači bili maskirani, policija vjeruje da je na dobrom tragu da ih sve pronađe i riješi ovaj slučaj, prenosi Slobodna Dalmacija.

>>> PRAVA ŠAČEKUŠA NA AUTOCESTI: Dvoje ozlijeđenih u tučnjavi Torcide i BBB-ovaca nakon derbija


Komentari