BBB-ovci pokorili Emirates: ATMOSFERA JE BILA SPEKTAKULARNA (VIDEO)

screenshot

Utakmicu nije toliko obilježilo ni dugo vodstvo Dinama, čak niti spektakularan gol Eduarda, već spektakularna atmosfera koju su priredili Bad Blue Boysi. Skupilo ih se oko tisuću, koliko ih se očekuje i večeras, a stadion je grmio i odjekivao njihovom pjesmom.

Modri večeras u 20 i 45 gostuju kod Arsenala i igraju svoju odlučujućuju utakmicu Lige prvaka, no mi ćemo se vratiti  u 2006. godinu, kada je Dinamo gostovao na  Emiratesu i bio prva Europska momčad koja je kročila nogom na tek izgrađeni stadion.

Modri su tada igrali uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka, nakon što su u prvoj pretrpjeli težak poraz od 3:0. Istrčali su tada pred gotovo pun stadion u Londonu, a momčad je tada vodio, nikad prežaljeni, pokojni Josip Kuže. Pravi šok za Topnike priredio je Eduardo da Silva. Jasmin Agić pronašao je Dudua koji onda igra dupli pas s Ettom i na koncu probija vratara Almuniju.

Borili su se Modri sve do 78′ kada je Ljungberg nakon centaršuta Robina van Persieja smanjio na 1:1, a konačni preokret djelo je Flaminija.

No, utakmicu nije toliko obilježilo ni dugo vodstvo Dinama, čak niti spektakularan gol Eduarda, već spektakularna atmosfera koju su priredili Bad Blue Boysi. Skupilo ih se oko tisuću, koliko ih se očekuje i večeras, a stadion je grmio i odjekivao njihovom pjesmom. Boysi su pratili pjesmom svoje dečke svih 90 minuta, a svi su ostali zapanjeni kada su shvatili kako su navijanjem nadglasali vojsku Arsenalovih navijača.

>>> BBB-ovci najavili revoluciju: ‘SVOJU BORBU SELIMO NA ULICE, IMAT ĆETE NAS ZA VRATOM’

>>> KRAJ PAKLENE ERE ZA NAVIJAČE DINAMA! BBB-ovci poručuju: ‘Vraćamo se tamo gdje pripadamo!’

 


Komentari