BBB-ovci NAPRAVILI NEZAPAMĆENI KAOS,UTAKMICA PREKINUTA: Istukli golmana, vrijeđali Srbe (VIDEO)

Luka Stanzl/PIXSELL

Navijači su prvo napali vratara Nacionala Ivana Pavlića i predsjednika kluba Ivicu Đolu koji je poveo nogometaše u svlačionicu, ali se nisu vratili na teren.

U  Dvorani II Doma sportova, u srijedu 30. ožujka, trebao se odigrati veliki gradski derbi između Futsal Dinama i Nacionala. No, utakmica je trajala svega nekoliko minuta kada su u teren utrčali Bad Blue Boysi i tada je nastupio sveopći kaos.

Navijači su prvo napali vratara Nacionala Ivana Pavlića i predsjednika kluba Ivicu Đolu koji je poveo nogometaše u svlačionicu, ali se nisu vratili na teren.

Od početka same utakmice BBB-i su vrijeđali Nacionalove igrače povicima ‘tovarske pič** i jeb* vas Mamić’, prenose Sportske.

Predsjednik Nacionala Ivica Đolo kazao je kako su suci od početka utakmice navlačili za domaćina, a na kraju prvog poluvremena su dopustili da se utakmica odigra još dvije sekunde iako je vrijeme na semaforu isteklo.

“Mi smo zbog pogreške protestirali kod sudaca kada se nekolicina BBB-a spustila s tribine i krenula u fizički obračun s mojim igračima. Prvo su vrataru Ivanu Pavliću razbili glavu nasred centra, a potom su krenuli na Čujeca”, kazao je Đolo.

Pošteđeni nisu bili niti srpski igrači u dresu Nacionala koje su BBB-i ispratili povicima, ‘ubit ćemo vas, zaklat ćemo vas’ i ‘Srbe na vrbe’.

Spomenimo i  kako je Nacional u trenutku prekida vodio 2:0, a pogotke za goste postigli su Novak i Čujec.

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on Mittwoch, 30. März 2016


Komentari