BBB ogromnim transparentom znakovite poruke pozvali sve navijače na akciju

foto: KND Bad Blue Boys Zagreb

Bad Blue Boysi su sinoć organizirali novu, dojmljivu akciju, kojom pozivaju sve navijače da se zapute u Koprivnicu podržati Dinamo protiv Slaven Belupa. 

Dinamo u nedjelju gostuje kod Slaven Belupa, a sudeći prema akciji BBB-a, očekuje se velika podrška navijača Modrih, koji su sinoć na Ribnjaku izvjesili ogroman transparent na kojem je pisalo “mi smo oni koje čekamo, mi branimo čast svetinje… u nedjelju svi u Koprivnicu!!!”

Poruka je znakovita, jer su navijači ovim transparentom poručili da oni neće odustati od Dinama kao što su mnogi odustali pa čak i oni koji mogu Dinamo vratiti na stare staze slave. Evo uostalom što su napisali i na svom službenom Facebook profilu o sinoćnjoj akciji:

“Od Njega su ruke digli i oni kojima je dao sve, skupe transfere u bogate klubove, blistave reprezentativne i inozemne karijere, osigurao životnu egzistenciju, ali i dobar dio onih koje je svojim pobjedama i porazima držao na životu – njegovi navijači. Nakon svih ovih godina, borbi, canjuga i mamića oni koji su to mogli, rekli su “dosta” i zatvorili vrata dok se problemi ne riješe.

A te probleme neće riješiti nitko. MI SMO ONI KOJE ČEKAMO, jedini koji možemo prekinuti ovu agoniju i vratiti smisao Dinamu. Nikome drugom to nije u interesu.

SVI U KOPRIVNICU!”, piše na Facebook stranici KND Bad Blue Boys Zagreb.

Inače, svi koji žele putovati u Koprivnicu trebaju se prijaviti za prijevoz do petka, 3.11. do 20h. Prijave se vrše u BBB fan shopu (Ilica 37) ili na broj: 091 983 2876.


Komentari