BARŠUNASTI AUDI VAM JE COOL? Ostat ćete u šoku kada vidite što vozi ostatak Dinama! (FOTO)

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Mladi bek Stojanović morat će se itekako dokazati na terenu, ali jednako dokazivanje mu izgleda slijedi i na parkiralištu.

Pola grada danas bruji o baršunastom Audiju novog desnog beka Dinama, Petra Stojanovića (20). Mladi slovenac tek je stigao u Maksimir, a već plijeni pažnju izvan terena svojim neobičnim ukusom za stiliziranje automobila. No, mladi “wonderkid” tek će se morati dokazati na terenu gdje bi trebao zamijeniti Pinta, a morat će se itekako dokazati na parkiralištu jer i ostatak momčadi može se pohvaliti opasnim pilama.

Veznjak Paulo Machado tako vozi najskuplji auto u klubu, Cadillac Escalade, Schildenfeld ima pak dva iznimno skupa automobila Forda Mustanga i BMW-a, dok se s dvije jurilice može pohvaliti i Junior Fernandes koji vozi Audija A5 i Porchea. Josip Pivarić vozi BMW-a, a desni bekovi izgleda vole Audije jer je Pinto kao i Stojanović vlasnik Audija. Jedini koji malo odskače od njemačko-američkog stila jest Antolić koji vozi Mini, dok trener Modrih, Zoran Mamić, vozi Audija A8, prenosi goal.com.

Machadov Escalade vrijedi oko 120 tisuća eura, Ford Mustang na europskom tržištu vrijedi oko 40 tisuća eura, novi Audi A5 vrijedi oko 50-55 tisuća eura, dok Mamićev Audi A8 vrijedi oko 100-110 tisuća eura. Stojanović je pak samo za novu “odjeću” svog auta iskrcao nešto više od 40 tisuća kuna.

Ford Mustang
Ford Mustang
Cadillac Escalade
Cadillac Escalade
Audi A5
Audi A5
Audi A8
Audi A8


Komentari