BADELJ ZNA ŠTO JE POTREBNO: Otkrio što Hrvatska mora napraviti kako bi pobijedila Češku (VIDEO)

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Kako je Hrvatska oduševila igrom protiv Turske, tako je i Češka, unatoč porazu, ostavila dobar dojam protiv Španjolaca, a Badelj je otkrio je li Hrvatska spremna.

Hrvatska u petak igra novu, drugu utakmicu na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a nakon velike pobjede nad Turskom, Vatreni će ovoga puta na noge Češkoj. Kako je Hrvatska oduševila igrom protiv Turske, tako je i Češka, unatoč porazu, ostavila dobar dojam protiv Španjolaca. Gotovo 90. minuta uspješno su neutralizirali sve napade moćne Španjolske, ali su na kraju ipak “pukli” i primili gol. No, dokazali su svima kako nisu kanta za napucavanje.

Milan Badelj najavio je predstojeću utakmicu protiv Češke, govorio je i o otvaranju EP-a s Turskom, prokomentirao je nastupe drugih reprezentacija na Euru, otkrio kako Vatreni provode slobodno vrijeme u kampu u Deauvilleu te kakva je atmosfera u reprezentativnim redovima.

“Češka je kompaktna momčad protiv koje će nam biti jako teško igrati i protiv koje ćemo se morati jako dobro potruditi kako bi stvorili prilike koje smo stvorili protiv Turske. No, ukoliko mi budemo igrali kao što smo igrali protiv Turske i ukoliko budemo za nijansu bolji, vjerujem u našu pobjedu”, kazao je Badelj.

“Atmosfera je sjajna, ponajviše zbog utakmice protiv Turske. Pobjeda uvijek diže atmosferu i u boljem raspoloženju sada dočekujemo sljedeću utakmicu”, kazao je Badelj. Više razmišljanja hrvatskog reprezentativca Milana Badelja pogledajte u video prilogu.

Ako je vjerovati Badeljevim riječima, repka je još uvijek u onom raspoloženju kao što je bila i uoči Turske, a hoće li ponovo tu energiju pretočiti na teren vidjet ćemo u petak u 18 sati.

>>> ČAČIĆ IMA HRABROSTI: Provest će ludu ideju koju nitko nije već sedam godina!

>>> ČAČIĆEVA ‘NEMORALNA’ PONUDA VATRENIMA: Ako se pobijedi Češka, cijela ekipa će se…

Komentari