BADELJ POSLAO OŠTRU PORUKU KLUBU: ‘Vi se dogovorite, ja ne idem nigdje’

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Iako je njegova budućnost neizvjesna, Badelj ne želi iz Firence.

Već se neko vrijeme širi priča kako su bivšem Dinamovcu Milanu Badelju odbrojani dani u Fiorentini i to ne zbog loše igre, već zbog nezadovoljstva njegova menadžera Dejana Joksimovića koji, kako tvrde talijanski mediji, nije od Fiorentine dobio dogovorene isplate. Badelj se u Fiorentini, pod palicom Paola Souse, preporodio, ali neriješeni problemi između kluba i njegova menadžera mogli bi stati na put njegovom uspjehu.

No, Badelj je odlučio kako on iz Fiorentine ne ide, a klubu i menadžeru je poručio neka se dogovore.

“Fiorentina je romantična momčad. Djevojka grada. Mi nikada ne igramo samo za pobjedu, nego i da zabavimo. Ukratko, mi smo drugačiji, posebni. Mi smo malo umjetničko djelo u središtu svjetskog spomenika ljubavi,” kazao je Milan Badelj Gazzetti i napomenuo, “Imam ugovor do 2018. godine i u Fiorentini mi se sviđa baš sve. Trener, igrači, navijači. Ne vidim se u budućnosti u drugoj momčadi. Zbog toga se nadam da će moj agent i Fiorentina uspjeti izgladiti situaciju. Ali problem je što sam ja u svemu tome samo promatrač”, zaključio je Badelj.

Za Badelja je interes do sada pokazao Tottenham koji u njemu vidi novoga Modrića, a ako i dođe do transfera on bi vjerojatno iznosio oko sedam milijuna eura.


Komentari