Bad Blue Boysi dali svoje mišljenje o izboru Zlatka Dalića za izbornika Hrvatske

Zlatko Dalic i Luka Modric. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon smjene Ante Čačića, vrhuška HNS-a za izbornika je postavila Zlatka Dalića.

Većina navijača hrvatske nogometne reprezentacije konačno je dočekala smjenu Ante Čačića s mjesta izbornika, ali ne i smjenu odgovornih koji su ga i postavili na to mjesto. Čačića je zamijenio Zlatko Dalić, trener koji je “ime” stekao u arapskom svijetu, i za većinu navijača je ponovno neprihvatljiv izbor. Ono što je indikativno je da je upravo na preporuku Dalića mjesto trenera u klubu Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kojeg je Dalić vodio 3 godine, dobio Zoran Mamić.

Dalić je tim potezom očito stekao veliko povjerenje obitelji Mamić i zauzvrat je dobio reprezentaciju na poklon. Što misle o izboru Dalića Bad Blue Boysi su pokazali statusom na najčitanijoj Facebook stranici “Bad Blue Boys-Zajedno za Dinamo” koja broji više od 45 tisuća članova.

“Zlatko Dalić novi je izbornik Hrvatske. Ima zavidnu trenersku karijeru, vodio je velikane poput Dinama iz Tirane, Al Faisalya Harmaha, Al Hilala, Al Aina, i čak bio pomoćni u U-21 reprezentaciji. Rusijo dolazimo!!!”, sarkastično su poručili BBB.

dalić BBB


Komentari

loading...