ARIJAN ADEMI NAŠAO NOVI KLUB! Nećete vjerovati čijoj se momčadi ipak uspio priključiti (FOTO)

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Čini se kako je suspendirani nogometaš Dinama ipak našao načina da igra natjecateljski nogomet.

Nakon što mu je izrečena drakonska kazna u trajanju od četiri godine zbog dopinga, vezni igrač Dinama, Arnijan Ademi, prolazio je teške trenutke. Klub ga se nije odrekao, ali činjenica je kako Ademi ne smije niti prići maksimirskom travnjaku. Pokušali su ga transferirati u niželigaša Kustošiju, ali na koncu je ispalo da Ademi ne smije nastupati niti za taj amaterski klub jer je i on pod kapom krovne nogometne organizacije.

Ademi je na sve moguće načine pokušavao nastaviti svoju nogometnu karijeru, ali gdje god se okrenuo nailazio je na zatvorena vrata. No, ipak je na koncu pronašao klub, to jest ligu u kojoj mu je dozvoljeno natjecanje. Arijan se pridružio malonogometnoj ekipi Šibenčana s adresom u Zagrebu. Klub Barone, kojem se pridružio Ademi, natječe se u Malonogometnoj ligi Kluba Šibenčana u Zagrebu ili skraćeno MNLKŠ-u. Pravilo ove lige jest da u njoj smiju nastupati samo Šibenčani, cilj ove lige jest igra i druženje.

Liga se sastoji od 11 klubova, a Ademijev Barone je trenutno druga momčad malonogometnog prvenstva.

Iako Ademi igranjem u ovoj ligi neće održati natjecateljsku formu kakvu je imao ranije, lijepo je vidjeti kako još nije odustao od nogometa, a svakako će mu dobro doći, barem za duh, malo druženja sa suigračima i treniranja s kolektivom.

Navijamo za malonogometni tim Barone u kojem je i naš Arijan Ademi :) tradicionalna Malonogometna liga Kluba Šibančana u Zagrebu se zahuktava ❤️

Posted by Tvrđava Barone on Montag, 7. März 2016

Tablica nakon 2. kola

Posted by Malonogometna liga Kluba Šibenčana – MNLKŠ on Sonntag, 6. März 2016


Komentari