PEP GUARDIOLA DAJE 15 MIL. EURA TALENTIRANOG DINAMOVCA: ‘On je novi David Silva’

PEP GUARDIOLA DAJE 15 MIL. EURA TALENTIRANOG DINAMOVCA: 'On je novi David Silva'
Wikipedia

Španjolski strateg, Pep Guardiola, na kraju ove sezone preuzima vruću kupu Manchester Cityja, a već sada su počele kružiti špekulacije kako je jedan Dinamovac prvi na listi novih pojačanja.Ma koliko se trudili zadržati Antu Ćorića u Dinamu, to će na koncu vjerojatno biti nemoguća misija. Talentirani Dinamovac već je dugo na meti brojnih europskih velikana, na meti je Bayerna, Chelaseaja, Intera, Borussije, Porta, Real Madrida, no, najviše interesa za njega je do sada pokazao Manchester City. Cijelu priču dodatno je zakuhao Daily Mail koji tvrdi kako je on novi David Silva koje

“Talentirani 19-godišnjak, koji vrijedi oko 15 milijuna eura, ove godine pod prismotrom je skauta Manchester Cityja. Građani ga prate od početka sezone, a uvjereni su da je on novi David Silva”, piše Daily Mail.

Pep Guardiola na kraju ove sezone odlazi iz Bayerna i preuzima vruću kupu Manchester Cityja, a Daily Mail tvrdi kako je klub dao zeleno svjetlo za dovođenje mladog Ćorića. Tvrde i kako je Ćorić zainteresiran za City samo zbog dolaska Guardiole. “Chelsea i Real Madrid također žele Ćorića, ali on je zainteresiran za dolazak u City baš zbog projekta Pepa Guardiole, koji je poznat po tome da daje priliku mladim igračima”, napominje Daily Mail.

Navode i kako je City već ostvario kontakt s Dinamom.

Za Ćorićem je turbulentna, ali sjajna sezona. Odigrao je 40 utakmica, zabio je pet golova i šest puta asistirao.

 


Komentari