Alen Halilović TREĆI ASISTENT Primere! (VIDEO)

Facebook

Izjednačio se na ljestvici s još nekoliko igrača iz lige koji došli do broja tri, asistirao je još kod golova protiv Betisa i Deportiva.

Pisali smo već u nekoliko navrata o sjajnim partijama mladog veznjaka ove sezone. Posudba u Gijon bila mu je potez karijere. U sinoćnoj utakmici njegov Sporting odigrao je, na svom Muncipal El Molinon stadionu, 3:3 s Granadom, a jedan od najboljih na terenu bio je Halilović.

Sporting je pred punim stadionom poveo već u 8′ preko Espinose, ali gosti su uzvratili silovito dvama pogotcima u 21′ i 41′. Strijelci su bili Piti i Success. Granada je povisila na 1:3 u 73′. Utakmicu je obilježio i nevjerojatno velik broj kartona, podjeljeno je više od deset kartona od toga su po dva žuta dobili Granadini igrači. Nakon prvog crvenog kartona (81′) uslijedio je drugi pogodak Granade u 88′ baš za taj pogodak asistirao je Halilović. Nakon toga Doria je dobio dva žuta kartona u tri minute, što je u 96′ kaznio Guerrero i poravnao rezultat.

Halilović se tom asistencijom izjednačio na ljestvici asistenata s još nekoliko igrača iz lige koji došli do broja tri, asistirao je još kod golova protiv Betisa i Deportiva.

>>>Novi genijalni potez HALILOVIĆA (VIDEO)

>>>HALILOVIĆ ODUŠEVLJAVA u dresu novog kluba (VIDEO)


Komentari