NIŠTA OD VELIKOG TRANSFERA: Ivanušec ostaje na Maksimiru

Foto: Marko Todorov/CROPIX

Svi smo već navikli na velike izlazne transfere Dinama tijekom ljetnog prijelaznog roka, a jučer je bila plasirana vijest o velikom zanimanju Real Sociedada za Luku Ivanušeca.

Po medijima u Hrvatskoj, Dinamo je čekao službenu ponudu iz Španjolske za transfer svoje zvijezde, no danas su Baski opovrgnuli kako su zainteresirani za Ivanušeca.

U telefonskom razgovoru za Hinu Jon Ander Munduate, glasnogovornik Real Sociedada, izjavio je kako oni ništa ne znaju o potencijalnom transferu:

“Ovo nam je prva vijest o tome”, kratko je komentirao Munduate i time dao do znanja kako nemaju namjeru kupovati na Maksimiru.

Ne treba im

Baskijski mediji su se dotakli teme transfera, ali u tonu kako Real Sociedadu ne treba igrač na toj poziciji.

“Real Sociedad se ne treba pojačavati na toj poziciji. Klub bi do kraja prijelaznog roka mogao eventualno dovesti napadača, čistu ‘devetku’, i možda vratara”, pišu mediji bliski klubu.

“U svakom slučaju, klub ne namjerava uložiti puno novca u igrača koji bi došao na tu poziciju”, napisala je novinarka Gonzalo koja prati Baskijski klub.

Tijekom ovog prijelaznog roka Real Sociedad doveo igrače za 31 i pol milijuna eura, a prodao za 10 i pol milijuna eura, među njima i Naisa Djouahru koji je došao u Rijeku.

Prijelazni rok u Europi završava 31. kolovoza, a tko će otići a tko ostati na Maksimiru bit će jasnije nakon Bodo Glimta i nadajmo se plasmana Modrih u skupinu Lige prvaka.


Komentari