NIŠTA OD GROMOGLASNE PODRŠKE DINAMU: Bad Blue Boysi neće organizirano grmiti Maksimirom, evo što kažu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na zagrebačkom Maksimiru, Dinamo će se u 19 sati sukobiti s islandskim Valurom, a nakon dugo vremena, podršku će im pružiti i navijači.

Ipak, čini se kako će ipak nedostajati one prepoznatljive atmosfere zajedništva koju uvijek stvaraju pripadnici Bad Blue Boysa. “S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa. Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmici unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku”, priopćili su.

Naime, odlukom stožera civilne zaštite, sportska natjecanja mogu se održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu. Shodno tome, i GNK Dinamo od svojih navijača traži poštivanje navedene odluke.

Covid potvrda

“Digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.”, istaknuli su te dodali kako svaka osoba može kupiti najviše pet utakmica, uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Shodno tome, i svaka ulaznica je personalizirana, odnosno glasi na ime i prezime.

Iste je moguće kupiti samo na Ticket pointu s tim da je prodaja omogućena još i u srijedu, od 9 do 19:45 sati.

Komentari