Nikola Vlašić žestok na terenu, ali u privatnom je životu prava dobrica, a broje se dani i do dolaska njegove prve bebe

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska se nogometna reprezentacija plasirala u osminu finala Europskog prvenstva zahvaljujući pobjedi protiv Škotske u Glasgowu u susretu 3. kola. Za prvi je pogodak Vaternih bio zaslužan Nikola Vlašić, mladi nogometaš iz Splita koji je jučerašnjom igrom uistinu pokazao svoje mogućnosti te mu je zbog toga UEFA uručila nagradu za igrača utakmice.

Vlašić je protiv Škotske odigrao skoro 80 minuta te je imao stopostotni uspjeh u driblizima. Osim toga, imao je 40 dodira s loptom i ostvario je 82-postotnu uspješnost dodavanja od kojih je jedno bilo od izrazite važnosti, prenosi Telesport.  Za svoje je suigrače kreirao i jednu veliku šansu, osvojio je četiri od pet duela te je upisao po dva dva čišćenja i jedno presijecanje.

No, iako je ovaj mladi reprezentativac borben na terenu, u privatnom je životu ipak nešto mirniji. Naime, krajem svibnja se oženio sa svojom djevojkom Anom, s kojom je već pet godina, u crkvi Svetog Lovre u Splitu. Kako prenosi 24sata, Vlašićeva je supruga trudna te bi trebala roditi krajem ovog mjeseca. Budući da Vlašić igra za moskovski CSKA, on i supruga Ana već neko vrijeme žive zajedno u Moskvi.


Komentari