Niko Kranjčar predvodi novi Hajduk i debitira protiv Dinama?

commons.wikimedia.org

Hajduk bi rado angažirao Niku Kranjčara, piše večernji.hr. Takva ideja mota se po glavama vodećih ljudi kluba, navodno je s Kranjčarom već obavljen i telefonski razgovor u kojem mu je iskazana Hajdukova želja da ponovno dođe u Poljud.

Naravno, puno je preduvjeta koji bi se morali ispuniti da Kranjčar ponovno odjene Hajdukov dres. Podsjetimo, bivši reprezentativac, kojeg se izbornik Niko Kovač odrekao bez “doviđenja”, već ga jednostavno, nakon što se Kranjčar ozlijedio uoči priprema za SP u Brazilu, prebrisao, još je uvijek igrač kijevskog Dinama. Ostanak u Londonu, barem što se tiče QPR-a, ne dolazi u obzir, čim je postalo jasno da su Londončani bivši u Premiershipu, Kranjčar je dobio otpusno pismo s još devet suigrača. A u Londonu je bio na posudbi. Taj odlazak u Kijev (ljeto 2012.) za njega je financijski bio odličan, ali nikada igrački nije zaživio, radije je išao na posudbe u London.

U Kijevu čekaju Nikin krivi korak kako bi ga “rebnuli” po džepu, traže razlog kako se razići s njim i što ga manje platiti.

U Hajduku je Kranjčar mažen, pažen i voljen, njegov dolazak u siječnju 2005. jedan je od najvećih trenutaka u novijoj povijesti bijelih. Tada su ga, kao odbačenog Dinamova kapetana, dočekali deseci tisuća navijača, Split je tada sam sebe prozvao “Nikograd“. Deset godina kasnije Kranjčar je opet blizu Hajduka, ta želja je vruća, ali i korektna. Hajduk će čekati raskid ugovora s Dinamom, spreman je i čekati hoće li Kranjčar pronaći neku sigurniju destinaciju, ali vrata su mu otvorena do posljednje minute prijelaznog roka.

Ako dođe do realizacije transfera, Kranjčar bi mogao debitirati upravo protiv “svojih”, jer Hajduk u prvom kolu nove sezone gostuje na Maksimiru.


Komentari