NIKICA JELAVIĆ O DOLASKU U ZAGREB: ‘Na koliko sam potpisao? Ne znam. Za koliko sam potpisao? Ne znam’

foto: Wikipedia

Hajduk, Zulte Varegem, Rapid, Rangers, Everton, Hull City, West Ham, četiri godine Kine i na koncu – Lokomotiva! Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić (35) jučer je i službeno postao novi igrač kluba s Kajzerice potpisavši ugovor, pišu Sportske novosti.

“Na koliko sam potpisao? Ne znam… Za koliko sam potpisao? Ne znam… Ne zezam se uopće. Božidar Šikić stavio je pred mene ugovor, nisam pročitao niti slovo, samo sam potpisao, rekao sam mu: “Šika, samo daj da potpišem, ne zanima me niti cifra niti duljina ugovora.” Na kraju sam dobio fascikl u koji sam ga spremio i odnio kući, a i tamo ga nisam otvorio. Tako da ne znam te odgovore. Pa mislim da sam potpisao na šest mjeseci ili godinu dana. Valjda. Pa neću u ovim godinama potpisivati na dvije godine! Kako li je samo brzo vrijeme proletjelo. Evo, već sam napunio 35, a živo se sjećam tekstova u kojima se pisalo da sam talentirani igrač, ha, ha, ha…”

Dobro raspoloženi Jelavić ispričao je i kako je došlo do toga da završi u zagrebačkom klubu.

“Dogodilo se sasvim spontano. Meni je odgovaralo što je klub iz Zagreba, jer nigdje drugdje ne bih otišao, niti sam na to pomišljao. U Zagrebu mi je obitelj, a dugo nisam s njima živio. Zaželio sam se obitelji, tako da je jedina opcija koja je dolazila u obzir bio Zagreb. Kontaktirao me Božidar Šikić, dogovorili smo se za dvije minute. Zato nisam niti gledao što potpisujem.”

“Ha, ha, ha… Ma stvarno ne znam kolika mi je plaća, nisam gledao. Tako da ako bude pitanje za koliko para igram, nemam pojma. Ali nije puno, sigurno.”

Prvi trening s Lokosima odradit će u srijedu.

BOMBA S KAJZERICE: Bivši hrvatski reprezentativac potpisuje za Lokomotivu!


Komentari