‘NIKAD NEMOJ HRVATA PODCIJENITI’ Dalić: ‘Možda jesmo mali, ali smo hrabri, borbeni i vrijedni’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Izbornik Zlatko Dalić je u izjavi za HRT komentirao današnju dramatičnu utakmicu protiv Japana, u kojoj su njegovi ‘Vatreni’ slavili pobjedu nakon dramatičnih penala.

“Teška utakmica, borbena, kvalitetna, mislim da smo dobro odigrali. Baš kako je to trebalo s ovim protivnikom. Velika je stvar ući među osam. Čestitam dečkima”, kazao je Dalić pa nastavio.

“Tijekom prvih pola sata smo imali kontrolu, ali smo onda sami sebe doveli u probleme s kratkim dodavanjima na sredini terena koja su omogućila Japancima protunapade, a nama unijela nervozu. Nakon toga smo primili gol iz prekida što nam se dugo vremena nije dogodilo i morali se ‘čupati’. Dogovorili smo se kako nema više tih kratkih dodavanja i da pokušamo više preskakati igri. Kad god smo to napravili, došli smo u izglednu situaciju”.

“Hrabri smo, borbeni i vrijedni”

“Protivnik je u najavama govorio kako će mu biti lako s Hrvatskom, ali nikad nemoj Hrvata podcijeniti. Tko god je to napravio, na kraju je požalio. Možda jesmo mali, ali smo hrabri, borbeni i vrijedni. Idemo do kraja”, istaknuo je izbornik.


Komentari