Nikad ljepša: Sandra Perković otkrila tajnu odlične linije

FOTO: Instagram

Godine intenzivnog rada na sebi.

Svijet ju prepoznaje po sportskim kvalitetama, no Sandra Perković pozornost mami i svojim pojavom te je zasigurno jedna od najljepših hrvatskih sportašica.

Za njezinu gotovo manekensku liniju zaslužne su godine intenzivnog rada na sebi. Peterostruka osvajačica Dijamantne lige od 2014. je u procesu mršavljenja, a za tportal je ispričala kako danas izgleda njezin režim prehrane, kako održava kilažu i u čemu se uvijek najbolje osjeća

“Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto”, kazala je lijepa sportašica.

>>> (FOTO) Koja brutalna transformacija! Ovako je nekoć izgledala Sandra Perković

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Sandra Perković izgubila je kilograme koji su joj smetali, a trenutno ima 82 kile i super se osjeća. Do  vrhunca sezone u kojoj je očekuje pet mitinga Dijamantne lige, u kojoj u kolovozu želi vratiti naslov prvakinje svijeta, planira skinuti još kilogram ili dva.

Aktualna dvostruka olimpijska pobjednica, četverostruka europska prvakinja, bivša svjetska i aktualna prvakinja svijeta prati modne trendove, a odjeću bira po raspoloženju. U posljednje vrijeme njeguje ženstveniji look pa je često viđamo u dugim ili kraćim haljinama i elegantnim kreacijama kojima naglašava isklesanu liniju.

“Ponekad se osjećam ugodno u svojoj stalnoj kombinaciji, trenirci, katkada u trapericama i majici. Sve ovisi o danu, kao kod većine žena’, smije se Sandra.

Haljine joj super pristaju, no njezina omiljena odjevna kombinacija ipak su traperice, dolčevita i štikle.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram


Komentari