‘Nije mogao normalno disati, svi smo se uplašili!’ Velika drama u Zagrebu, samo se srušio…

Vinkovačka Cibalia nekoć je bila redovni član HNL-a, a sada se već godinama pokušavaju vratiti među ‘elitu’, no ne ide im baš najbolje. Cibalia je gostovala u Zagrebu gdje su igrali protiv NK Jaruna u sklopu četvrtog kola druge HNL.

Teško su stradali s 3:0, ali to je bila najmanje važna stvar nakon utakmice. Njihov igrač Neven Laštro, srušio se ispred svlačionice u zagrebačkoj Kustošiji. Pozlilo mu je tijekom dana i zajedničkog ručka, a navodno je malo pojeo, a konzumirao puno kofeina.

Prevezen je u bolnicu Sveti Duh gdje je dobio infuziju te se vratio na tribinu odgledati drugi dio susreta.

Vijest o veznjaku Cibalije prenio je Glas Slavonije, a za njih je trener vinkovačke momčadi Petar Tomić progovorio o cijeloj situaciji:

“Kako bi nam bilo ugodno? Vidiš čovjeka, tvog igrača, kako leži ispred svlačionice i ne može normalno disati. Svi smo se uplašili, igračima nije bilo svejedno. Svašta vam u tom trenutku prođe kroz glavu. Vjerujem da je to sve prošlo i da će Laštro biti dobro”, osvrnuo se, pa zaključio: “Čuli smo se nakon što je izašao iz bolnice. Nije se još vratio u Vinkovce nego je prespavao u Zagrebu. Osjeća se puno bolje i vjerujem da se nije dogodilo ništa što mu može ugroziti karijeru, a što je najvažnije, normalan život.”

Komentari