NIJE IM BILO SUĐENO! Tottenham slomio snage Dinama, lopta im u gostima nije bila prijatelj

Photo: Adam Davy/PAImages/PIXSELL

Osmina je finala Europske lige, a Dinamo u četvrtak navečer gostuje kod Tottenhama!

Evo kako protječe napeta utakmica:

70′ GOL! Opet Harry Kane i Tottenham vodi 2:0!

64′ Kakva šansa za Tottenham! Gareth Bale je tek ušao u igru i već je zakuhao čistu šansu. Fantastičnim ubačajem vanjsom nogom pronašao je Bergwijna s druge strane koji je pucao nogom iz prve, ali Livaković je još bolje obranio.

60′ Najbolja prilika na utakmici za Dinamo, kakva šteta! Ivanušec je ubacio s desne strane, Petković se našao u dobroj poziciji, pucao je ljevicom iz prve, ali nažalost pored gola. Da je bio strpljiviji, iza leđa mu se ubacivao Oršić koji je bio sam.

47′ Velika prilika za Tottenham, Kane se našao u gužvi, no srećom nije uspio doći do lopte, a nekoliko trenutaka kasnije sudac je dosudio korner.

46′ Krenulo je drugo poluvrijeme.

45+1′ Kraj prvog poluvremena! Dinamo zbog trenutka pada koncentracije gubi na poluvremenu. Više zabrinjava nemoć u napadu, Spursi svaki posjed lopte Dinama u svojoj trećini jako lako brane

31′ Prvi udarac u okvir gola Dinama. Tukao je Petković iz daljine, ali točno u Llorisa.

25′ GOL! Tottenham je zabio iz prve šanse! Lamela je primio loptu na 20 metara, sjurio se prema Dinamovom šesnaestercu, nitko ga nije preuzeo, potegnuo i pogodio stativu, a lopta se odbila točno na nogu Harryja Kanea koji je zabio za 1:0 u praznu mrežu.

21′ Evo dobre akcije Dinama! Petković je pokrenuo situaciju, poslao loptu na lijevu stranu, tamo su dobro kombinirali Oršić i Ivanušec koji je na kraju ipak pucao preko gola.

20′ I dalje čekamo pravu šansu. Dinamo se odlično brani i igra jako dobro protiv jakog suparnika.

10′ Prošlo je prvih 10 minuta, i dalje čekamo na pravu priliku. Tottenham dominira u posjedu, ali Dinamo se izvrsno brani i čeka kontru.

1′ Utakmica je počela! Već u prvoj minutu Dinamo je imao solidan pokušaj, Oršić je pobjegao u kontri, ali je loše pucao na kraju.

Sastavi

Tottenham: Lloris – Aurier, Sanchez, Dier, Davies – Sissoko, Ndombele – Lamela, Alli, Son – Kane

Dinamo: Livaković – Ristovski, Lauritsen, Theophile, Leovac – Jakić, Ademi – Ivanušec, Majer, Oršić – Petković

Prije utakmice

Dinamo ulazi u jako dobroj formi u ovu utakmicu iako igra protiv jedne od najbolje ekipe Premiershipa. U nizu je od osam pobjeda zaredom, ali i Spursi imaju pet pobjeda u zadnjih šest susreta.

Ono što je dobra stvar je to što Tottenham za vikend igra veliki gradski derbi protiv Arsenala pa se dinamovci sigurno nadaju kako Mourinho ovu utakmicu neće shvatiti ozbiljno.

Nažalost, sudeći po jakom sastavu, to vjerojatno neće biti slučaj.


Komentari