Ni Petković nije ostao ravnodušan kad je ovo vidio: Mali Zagrepčanin (9) čestitao rođendan svom idolu

Devetogodišnji Benjamin čestitao rođendan Bruni Petković (Foto: Tom Dubravec / CROPIX / Čitateljica)

Dinamovac Bruno Petković danas slavi svoj 29. rođendan, a osim što je sam sebi za rođendan pokloni pogodak protiv Slaven Belupa, dobio je i još jedan genijalni poklon kakvim se rijetki mogu pohvaliti.

Nezapamćen interes stanovnika Zagreba: U centru se stvorio ogroman red, evo što je izazvalo senzaciju

Naime, jedan mladi zagrebački nogometaš, devetogodišnji Benjamin na Petkovićev rođendan igrao je utakmicu limača NK Studenskog grada i NK Kustošije.

Iz slobodnog udarca Benjamin je zabio gol, a kada je s dječacima iz kluba krenuo slaviti svoj gol podignuo je majicu i zaradio ogroman pljesak s tribina.

Devetogodišnji Benjamin čestitao rođendan Bruni Petkoviću (Foto: Čitateljica)

Na potkošulji ispod dresa napisao je crnim i žutim markerom poruku svom idolu, Bruni Petkoviću. ”Petko, sretan rođendan”, čestitao je nogometašu Benjamin.

Devetogodišnji Benjamin čestitao rođendan Bruni Petkoviću (Foto: Čitateljica)

Da stvar bude bolja, fotografije su došle i do Benjaminovog idola pa mu je Petković na društvenim mrežama posebno zahvalio i otkrio da nije ostao na ravnodušan.

”Hvala svima na čestitkama! Pozdrav Benjaminu”, napisao je Bruno uz fotografiju dječaka s utakmice.

S 12 godina počeo nogometni put

Inače, Bruno Petković u Zagreb je došao iz Metkovića već s 12 godina kako bi ostvario svoje nogometne snove.

Put je počeo u Dinamu, nakon čega je prešao NK Zagreb. Sa 17 godina otišao je ipak u talijansku Cataniju, a nakon što je prošao nekoliko talijanskih klubova 2018. godine vratio se kući, u Dinamo. Ubrzo je postao i igrač hrvatske reprezentacije.

Petković je od 2019. godine u vezi s Ivom Šarić, a prošle godine u listopadu par se i zaručio. Prije dvije godine na svijet je kao kruna ljubavi stigao i sinčić.


Komentari