Nezapamćeni skandal u košarci! Hrvatski reprezentativac otkrio detalje krađe iz svlačionice: ‘Sramota za domaćina! To je učinio netko iznutra’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Na gostovanju u Češkoj, Dinamo Sassari, klub sa Sardinije doživio je poraz od Nymburka sa zaključnim rezultatom 90:89. Osim što su bili nezadovoljni suđenjem, pravi šok uslijedio je kada su ušli u svlačionicu.

Naime, netko ih je pokrao, a Filip Krušlin, jedan od trojice hrvatskih igrača otkrio je detalje ovog neviđenog skandala.

“Pokrali su nas u “srcu Europe“. Dok smo mi igrali protiv domaćina, netko je ušao u našu svlačionicu i ispraznio naše novčanike. Doduše, očito se jako žurio pa nije stigao sve opelješiti, pa se meni, koji sam držao novčanik u sportskoj torbi, i još jednom suigraču to nije dogodilo. Lopov je očito krenuo s lijeve strane svlačionice, a taj kolega i ja smo bili na kraju s desne strane. Nažalost, Miro Bilan i Toni Katić nisu bili te sreće te su i oni pokradeni”, objašnjava Krušlin za Večernji i dodaje da mu se ovako nešto još nije dogodilo u karijeri.

Sveukupno je lopov otuđio preko dvije tisuće eura, a ono što je čudno da je u dvorani bilo 50 ljudi koliko mjere dopuštaju, te unutra nije smio uči nitko tko nema veze s organizacijom i provedbom utakmice. Zbog toga je cijela priča još bizarnija, jer to znači da je lopov netko tko je blizak klubu.

“Ne može to biti netko s ceste jer taj nije mogao niti ući u dvoranu. Dakle, pričamo o ljudima koji su bili na utakmici. To je takva sramota za domaćina, a nisu nam se niti ispričali. Kada se taj lopovluk dogodio teško je ocijeniti”, tvrdi Kruška.

O svemu se oglasio i trener talijanske momčadi Gianmarco Pozzecco.

“Ovo stvarno nije fer! Moji momci putovali su 25 sati da bi došli ovdje i igrali utakmicu. Ovo nije fer”, podigao je glas Pozzecco, a koji nije krio i nezadovoljstvo suđenjem.


Komentari