NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA DINAMO: Novac za pojačanje je spreman, ali sve je stalo

Foto: screenshot YouTube/GNK Dinamo

Dinamo je na okupu na pripremama za nastavak sezone, a ovotjedno okupljanje dogodilo se bez željenog pojačanja iz Argentine, 23-godišnjeg Martina Ojede, koji je i dalje član Godoy Cruza u svojoj domovini. Ojeda ima ugovor s argentinskim klubom do ljeta 2023., a iako se pričalo o načelnom dogovoru sa zagrebačkim Plavima, sve je stalo.

Razlog za zastoj je prepreka koju je u ovom transferu postavio argentinski klub. Po informacijama iz Argentine, Godoy Cruz želi zadržati Ojedu najmanje do ljeta, kada očekuje da bi za 23-godišnjeg igrača mogao dobiti i veću odštetu nego je nudi Dinamo.

Odštetni iznos koji se spominje u ovom transferu je oko 5,3 milijuna eura.

Kopić približio klupski stav

O priči o 23-godišnjem igraču koji se najbolje snalazi na lijevom krilu izjasnio se Dinamov trener Željko Kopić, odnedavno i sportski direktor kluba. Razgovarajući s novinarima na početku priprema, Kopić je kazao da prepreku transferu predstavlja stav argentinskog kluba, a o Ojedi je govorio pohvalno.

Mladi Argentinac je igrač s kvalitetom i s velikim potencijalom, kako je opisao Dinamov trener i sportski direktor.

Radi se sa sadašnjim prvotimcima

Ojede nema, nije sigurno hoće li ga i biti u Dinamu, a u međuvremenu, Kopić na pripremama radi s prvotimcima koje je okupio na početku tjedna.

U nastavku sezone čeka puno posla u borbi za naslov u 1. HNL, a tu je i europska poslastica, susret sa Sevillom u eliminacijskoj fazi Europske lige, u borbi za osminu finala tog natjecanja. Utakmice protiv Seville na rasporedu su 17. veljače u Španjolskoj i tjedan dana kasnije na Maksimiru.


Komentari