Neopisiva sreća u obitelji Kostelić: U njihov dom stižu blizanke!

Damir Krajac / Damjan Tadic / CROPIX

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin za novi broj magazina Gloria otkrivaju da je cijela obitelj uzbuđena jer u njihov dom stižu dvije curice.

Naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić već je dobio dar za četrdeseti rođendan, koji će proslaviti 23. studenog – i to od supruge Elin (35), kad mu je priopćila da će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica.

“Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5)”, kaže Ivica Kostelić, četverostruki olimpijski viceprvak, koji radi kao savjetnik trenera u Hrvatskom skijaškom savezu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I got the whole world in my hand ?

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

I prije nego su se vjenčali 2014. godine, Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a to će im se s princezama koje stižu u proljeće i ostvariti.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik. Od tate su pak dečki baštinili ljubav prema prirodi te ih on uči orijentaciji u divljini, kako napraviti sklonište ili zapaliti vatru, što su osnovne vještine preživljavanja. Uz njega su i prvi put stali na skije, a najveći im je gušt kad svi zajedno pjevaju, plešu i sviraju. Zato im je i najdraža igračka – tatina gitara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Daddy’s home! ?

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

“Svaki novi dan uz djecu je nova radost. Uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime”, rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Basic evening activities ❤️

Objavu dijeli Elin Kostelic (@elinarnars)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kaaad nas brod plovi ploooovi… ?? #KostelicBand ???

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)


Komentari