‘NEOBIČAN BOŽIĆ’: Mlada Cibonina zvijezda na štakama, klub otkrio detalje

Foto: Instagram/ Roko Prkačin

Roko Prkačin, 19-godišnji veliki adut Cibone i nova snaga hrvatske reprezentacije, morat će izbivati s parketa poslije ozljede i operacije koja je uoči Božića obavljena u Barceloni. Prkačin je na operaciju morao zbog problema s tetivom na nozi, poslije ozljede koju je doživio u nedavnoj Ciboninoj pobjedi protiv Gorice u hrvatskom prvenstvu.

Zbog toga, mladi Hrvat nije dočekao blagdansko veselje kod kuće. Javio se iz Barcelone uz fotografiju na kojoj je na štakama i s porukom – ‘neobičan Božić’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Roko Prkačin (@roko.prkacin)

Oporavak će trajati mjesecima

Prkačinu su nakon objave na Instagramu počele dolaziti poruke podrške, a kako je nakon operacije objavila Cibona, čeka ga oporavak koji će trajati oko tri mjeseca.

Zbog toga, mladom reprezentativcu prijeti propuštanje važnih utakmica u dresu Cibone i Hrvatske.

Kup i kvalifikacije rano u novoj godini

U veljači su na rasporedu dva važna događaja za hrvatsku košarku, a po sadašnjoj prognozi, Prkačin tada još neće moći igrati.

Cibona će biti u borbi za trofej na Final Eightu, završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića, a Hrvatska će s dvije utakmice protiv Švedske nastaviti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, započete s dva poraza i boravkom na dnu ljestvice u skupini u kojoj su i Slovenija i Finska.


Komentari