Nenad Bjelica hitno operiran jučer navečer! Javio se iz bolnice i poručio: ‘Jedva čekam povratak na zeleni teren!’

foto:Facebook

Nenad Bjelica uspješno je operiran u petak navečer. Kirurški zahvat na kralješnici izvršio je ugledni hrvatski specijalist neurokirurg prof.dr.sc. Krešimir Rotim u Specijalnoj bolnici Neurospine.

Potvrdu o uspješnom operativnom zahvatu objavio je NK Osijek putem službenog priopćenja.

 – Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralješnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku – stoji u priopćenju na službenim stranicama NK Osijeka.

– Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao – nastavlja se u priopćenju Osijeka.

Bjelicu do povratka mijenja prvi pomoćni trener Rene Poms dok će mu asistirati Nino Bule.

Nenad Bjelica se nakon operacije oglasio putem Facebooka, te je poručio kako je operacija prošla dobro, te da se raduje povratku na zeleni teren.

– Hvala svima koji brinu za mene. Sutra već idem kući, jedva čekam povratak na zeleni teren. I povratak novim radnim pobjedama – poručio je Bjelica iz bolničke postelje.


Komentari